Voor al uw huis- en tuinproblemen

   Fysieke en online winkel

   Voor doe-het-zelvers en hobbyisten

Indien u zoekt naar leuke huisdecoratie om uw woning te personaliseren, bent u meer dan welkom in onze winkel in Zandhoven. Oorts-Lenaerts uit Zandhoven is gespecialiseerd in alles wat met huis en tuin te maken heeft en verkoopt onder meer huisdecoratie. Bekijk ons aanbod en geef uw woning een persoonlijke toets.

Vragen over onze producten?

Oorts-Lenaerts Zandhoven

Huisdecoratie bij deze specialist uit Zandhoven

Heeft u net een nieuwe woning gekocht? Dan is het natuurlijk leuk om een persoonlijke toets te creëren, bijvoorbeeld door foto’s van familieleden of posters op te hangen. Bij ons vindt u verschillende soorten fotokaders. Wilt u het ’s avonds gezellig maken? Wij verkopen allerlei soorten kaarsen, zoals de klassieke theelichtjes, maar ook kandelaars en fakkels voor buiten. Daarnaast verkopen we ook verschillende wandklokken. Ook uw tuin kunt u inrichten met behulp van onze producten. Koop uw terracotta bloempotten bij ons! Ook voor tal van andere zaken in verband met huis en tuin kunt u bij onze winkel terecht, zoals:

·         Meststoffen voor bloemen

·         Onderhoudsproducten voor uw huis

Moet u nog heel wat klusjes uitvoeren aan uw huis? Wij hebben een ruim assortiment aan gereedschap voor de bouw.

Creëer een gezellige sfeer dankzij onze huisdecoratie

Ook wanneer u niet woont in de omgeving van Zandhoven kunt u bij ons terecht voor decoratie; U kunt uw producten namelijk simpelweg online bestellen en laten leveren. Heeft u nog vragen? U kunt terecht bij onze specialisten in de winkel of contacteer ons door te bellen naar +32 3 484 57 37 of het contactformulier in te vullen. We geven graag advies waar nodig. Aarzel niet langer en maak het gezellig thuis met de juiste huisdecoratie van onze zaak in Zandhoven, niet ver van Vorselaar.

Anderen bekeken ook:

Meststoffen bloemen Zandhoven | Onderhoudsproducten huis Zandhoven | Huisdecoratie Zandhoven

Product added to wishlist

Deze website gebruikt cookies.