Voor al uw huis- en tuinproblemen

   Fysieke en online winkel

   Voor doe-het-zelvers en hobbyisten

Onderhoudsproducten voor uw huis koopt u bij onze winkel in Zandhoven. Oorts-Lenaerts is gespecialiseerd in zowat alles wat met uw huis te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor gereedschap, meststoffen voor planten en bloemen, bloempotten en nog allerlei andere zaken. Ook om onderhoudsproducten en schoonmaakproducten voor uw huis te kopen zit u goed bij onze winkel in Zandhoven, niet ver van Vorselaar. Bekijk ons aanbod aan schoonmaakproducten die u bij onze zaak, gelegen in de buurt van Vorselaar, kunt kopen!

Vragen over onze producten?

Oorts-Lenaerts Zandhoven

Een ruim aanbod aan onderhoudsproducten voor uw huis bij deze specialist uit Zandhoven

In onze winkel in Zandhoven vindt u een ruim assortiment aan onderhoudsproducten voor uw huis. Wilt u uw vloer er weer als nieuw laten uitzien? We verkopen een product voor zowat elke vloer, van het topmerk HG. Of u natuursteen of parket heeft, bij ons vindt u een het juiste product. Daarnaast vindt u in onze winkel in Zandhoven ook voor tal van andere ruimtes in uw huis onderhoudsproducten. Zorg dat uw badkamer weer blinkt dankzij ons assortiment aan producten voor uw badkamer! Of houdt u van een mooie, verzorgde tuin? Dan kunt u bij ons niet alleen onderhoudsproducten kopen, maar ook allerlei meststoffen voor uw planten of bloemen. Ook voor tuingereedschap kunt u bij ons terecht!

Kom langs of bekijk onze webwinkel

Wilt u producten kopen voor het onderhoud van uw huis? Dan bent u meer dan welkom in onze winkel. Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Is Zandhoven net iets te ver? Dan kunt u ook via onze webwinkel bestellen. Bij vragen belt u naar +32 3 484 57 37 of vult u het contactformulier in. We helpen u met plezier verder.

Anderen bekeken ook:

Meststoffen bloemen Zandhoven | Onderhoudsproducten huis Zandhoven | Huisdecoratie Zandhoven

Product added to wishlist

Deze website gebruikt cookies.