HG Aircoreiniger

HG Aircoreiniger

HG
369030100
€ 10,45
Inclusief belasting
HG Aircoreiniger

 
Dankzij HG airco reiniger reinigt u nu zelf heel eenvoudig het airconditioning systeem van uw auto en zorgt zo weer voor een heerlijk frisse geur en dat zonder hoge garagerekening. Sluit voor gebruik alle ramen van de auto en schuif de passagiersstoel zover mogelijk naar voren. Zet ook de rugleuning van deze stoel zoveel mogelijk naar voren, zodat de sproeinevel de rugleuning niet kan raken.
Zet vervolgens de motor aan, doe de airconditioning in de stand 'recirculeren' (zodat geen lucht van buiten wordt aangezogen, de lucht binnen de auto blijft circuleren en ook niet naar buiten wordt afgevoerd) en zet de aanjager in de hoogste stand. Kies als uitblaasrichting de roosters in het dashboard (dus niet tegen de voorruit of over de grond laten blazen).
Plaats de HG airco reiniger achter de passagiersstoel op de grond en druk vervolgens de spuitknop van de spuitbus volledig in totdat deze vergrendelt. Zorg ervoor dat de sproeinevel niets raakt. Verlaat de auto en sluit de deur, de auto moet volledig gesloten zijn. Nadat de spuitbus volledig is leeggelopen de airconditioning nog minimaal 5 minuten laten draaien. Daarna de motor uitschakelen en de auto minimaal 5 minuten goed laten ventileren door alle ramen of deuren open te zetten.
Product added to wishlist

Deze website gebruikt cookies.